Om northmate.dk

Vores virksomhed

northmate.dk ejes og drives af NORTHMATE ApS, som designer, udvikler og marketsfører unikke og innovative løsninger til hunde og katte.

northmate.dk er et infomationsplatform for såvel erhverv- som privatkunder.

northmate.dk yder kun salg til erhvervkunder med adresse i Danmark.

northmate.dk er med til at udbrede kendskab til varemærket NORTHMATE(R) samt dets kerneværdier.

Vores værdier

Gennem kærlighed og hengivenhed kan du få et glad og harmonisk kæledyr - og dette er naturligvis vigtigere end noget andet. Men et glad kæledyr er ikke nødvendigvis et sundt og stimuleret kæledyr. Et dyrs velfærd kræver meget mere end lidt kys og kram.

NORTHMATE er en nyetableret dansk virksomhed, som løfter begrebet 'dyreartikler' til et helt nyt niveau ved at kombinere intelligente løsninger med unikke designs og en enestående kvalitet.

Hos NORTHMATE er dyrenes velfærd drivkraften bag det hele.

Alle kæledyr har brug for at blive udfordret på daglig basis for at få stimuleret sanser og instinkter. Maden skal flettes ind i jagt og leg, og udfordringerne skal være såvel mentale som fysiske. Ikke blot bliver dyret stimuleret på den mest naturlige måde, det undgår også fedme, for hurtig spisning og mange andre livsstilssygdomme.

Hos NORTHMATE tror vi på, at nøglen til en glad og sundt kæledyr er at finde i genopdagelsen af dets basale natur - en natur gjort af instinkter, sanser og en egen fri vilje.

Information 

For flere information vedr. NORTHMATE(R), produkter, forhandlere, samt B2B salg, kontakt venligst northmate@northmate.com.

Virksomhedsinfo

NORTHMATE ApS

Roennebaervej 25 - 5792 Aarslev

CVR: DK34208352

Bank: Den Danske Bank, 3574-3362796830